IT Consulting

Consulting is het voorzien van professioneel advies aan klanten om hen te helpen een specifiek probleem op te lossen of een reeks problemen binnen een zeker zakelijk domein. De consulting van Medallion helpt klanten bij het evalueren van verschillende technische strategiën, om op die manier hun technology plannen af te stemmen op hun zakelijke of proces strategie.
Vandaag moeten bedrijven niet alleen focussen op hun operationele efficiëntie maar moeten ze zichzelf ook veranderen door van de IT infrastructuur en diensten een strategisch hulpmiddel te maken. Daarom kan dit complexe proces niet overgelaten worden om via trial and error behandeld te worden of te worden overgelaten aan een in-house IT team, maar het vergt professionele expertise.
Medallion brengt u de professionele expertise met industrieel inzicht gebaseerd op zowel nationale en internationale best practices. Met de consultantie diensten leveren wij adviserende diensten, geïntegreerde end-to-end oplossingen die alle aspecten van de IT infrastructuur bevatten; IT diensten die in staat stellen om efficiënt uw huidige zakelijke vereisten te beheren en tegelijkertijd uw organizatie voorbereiden voor toekomstige uitdagingen.
Ons IT consultantie bedrijf heeft de mogelijkheid uw bedrijf te leiden in het formuleren van een effectief en strategisch IT plan dat niet alleen eenvoudig zal zijn om te implementeren, maar ook kosten efficiënt zal zijn.

Ons IT consultantie bedrijf biedt de volgende diensten aan

Project Basis : Project consultantie is een zeer gespecialiseerd domein op zichzelf en vereist een omvangrijke expertise. Wij komen tegemoet aan een uitgebreide reeks bedrijven voor project gebaseerde consultantie diensten. Wij begrijpen de volledige zakelijk processen van de organizaties en helpen hen bij de implementatie van performante en kosten efficiënte IT oplossingen om de groei van de organizatie te bevorderen. We bieden de volgende diensten:

 1. IT infrastructuur Planning en Ontwerp
 2. Software Toepassingen en Oplossingen
 3. Software Architectuur Diensten
 4. Database Ontwikkeling en Integratie
 5. Strategische Sourcing Consultantie
 6. Applicatie Management
 7. Systeem Integratie
 8. Onderneming Resource Management
 9. Technologie Migratie Diensten

Product Basis : Als u een nieuwe product onderneming plant, zijn wij er om u bij te staan en te leiden door het proces. Onze consultants zullen u niet alleen leiden in de planning en oprichting van uw nieuwe onderneming, maar zullen ook geschikte en effectieve oplossing vinden voor al uw zakelijke problemen en hindernissen gedurende het proces.
Wij doen een diepgaande studie over het desbetreffende veld, waaronder markt onderzoek, klanten studie, product studie, target marktonderzoek en alle andere factoren die het product beïnvloeden. Vervolgens voorzien wij een compleet advies voor product budgetering, ontwerp, architectuur, technologie, programmeren, testen en op de markt brengen van het product. Ons deskundig team van raadgevers biedt complete steun en onderhoud voor upgrades en verdere releases van het product met de tijd.

Get A Quick Quote
 1. *
 2. *
 

cforms contact form by delicious:days

Testimonials

Onze ervaring met het Medallion team was een van onwaarschijnlijke synergie en oprecht vertrouwen vanaf Dag Eén. Ieder aspect van de klantendienst van account management en technische expertise to pr...

Joseph Mulvey