Diensten

 • Web Design and Development

  U hebt minder dan 3 seconden om een gebruiker op je website te houden. Hoe slaag je erin hun aandacht te trekken? Onze ontwerpers zijn experts in het sturen van conversie door het gebruik van fascinerende beelden en interactieve layouts. Bij Medallion gaan de ontwerpers aan het werk om een zeer unieke interface te creëren die niet allen past bij uw branding, maar die ook effectief is in het vervullen van uw doelen, zoals stijgende inkomsten gerenereerd door uw website. We zetten uw concept om in een brillante website. Laat ons u helpen het web te benutten om bezoekers te betrekken en uw zakelijke doelstellingen waar te maken

  Ecommerce Development

  Zou het niet fantastisch zijn om een verkoper te hebben die nooit slaapt en die ten allen tijden uw producten onder aandacht brengt? Een die zich uitstrekt over het hele land, of zelfs in het buitenland, om nieuwe zaken aan te trekken? Een op maat ontwikkelde e-commerce website kan u dit geven, en zelfs meer. Toon je producten en diensten aan een enorm publiek. In het internet era is nu het ideale moment aangebroken om te starten met online winkelen.
  Met eenvoudige winkelkarretjes en een moeiteloze verwerking van bestellingen, maakt Medallion het eenvoudiger dan ooit om transacties op het web te winnen. Onze e-commerce websites zijn verbluffend en effectief, sturen klanten richting producten en trekken ze dan over de streep om te kopen. We voorzien al de tools die u nodig hebt om uw eigen online zaak te beheren.
  Verstrek uw klanten een vlekkeloze ervaring dat hen aanspoort om terug te komen voor meer.

  Mobiele App Development

  De wereld gaat mobiel. Waarom zou u niet volgen? Van privé, zakelijk tot zelfs medisch gebruik, applicaties kunnen alles. Van iPhone, Android tablet of Windows toestel, Medallion’s ervaren app ontwikkelaars hebben kennis op al deze domeinen. We hebben een expertise team enkel toegewijd aan het conceptualizatie, de levering en de support van mobiele media oplossingen voor start-ups en toonaangevende organizaties.

  Zoekmachine Optimalisatie

  Aan de top staan is wat geldt. Gekend zijn is de sleutel voor elke succesvolle onderneming. Potentiele klanten zijn steeds op jacht en u moet het antwoord zijn op hun zoektocht. Om deze reden is het noodzakelijk om geranked te zijn bij de belangrijkste zoek robots. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces waarbij een campagne wordt opgestart om uw website tot nieuwe hoogtes te brengen.
  Een website zonder verkeer is even goed als geen website. Door het gebruik van meta tags, sleutelwoorden, link opbouw en door analyse, kunnen wij u brengen waar u wil zijn Met onze SEO diensten, kan u verzekerd zijn van ranking in Google, Yahoo en MSN zoekroboten.

  IT Consulting

  Medallion werkt met u samen voor op maat gesneden diensten.
  Bedrijven kunnen op verschillende manieren profiteren van de vestiging of IT systemen: Wij kunnen dagelijkse taken die de business productiviteit verhogen elektronisch automatiseren of we kunnen een nieuw systeem ontwikkelen dat voldoet aan uw nodden. Het Medallion team is uiterst geïnformeerd en professioneel. We gebruiken de nieuwste technologie en combineren deze met onze expertise om te verzekeren dat de klant het product ontvangt dat het best bij zijn eisen past.
  Het succes van de klant is ons grootste belang. We geloven echt dat wanner u met ons werkt, we samen in het project zitten: uw succes is ook het onze. Medallion toont klanten de beste mogelijkheden en meest competitieve oplossingen opdat de klant zijn doelen bereikt.
  Met hard werk en toewijding van een van de beste teams in het land, vinden we vast en zeker een oplossing voor uw noden.

  Branding

  Hoe klanten u en uw bedrijf zien is zeer belangrijk. Of het nu gaat over uw logo, business card, uithangbord of website, uw design spreekt voor u. Maar zegt het de juiste dingen? Welke boodschap communiceert u naar uw huidige en potentiële klanten? Welke boodschap wil u overbrengen?

  Kortom, Medallion’s creatieve ontwerpers kunnen uw merk naar een hoger niveau brengen. We praten met u om uw onderneming en uw doelen te begrijpen. We zullen kijken naar uw marktplaats, concurrentie, klanten en cliënten. Vervolgens formuleren we een samenhangende, strategische en mooie creatieve oplossing. Dit is wat we doen, van brand strategie tot business cards, van web ontwerp tot tentoonstellingstads, brochures en advertising, we werken om uw potentieel te optimaliseren. We werken met u samen om u te ondersteunen, uw visies te leiden en u te brengen waar u wilt gaan.

Get A Quick Quote
 1. *
 2. *
 

cforms contact form by delicious:days

Testimonials

Het Medallion team was altijd bereid om te antwoorden op elke vraag en het antwoord was steeds rechtuit en duidelijk qua taal. Ik zond 4 of 5 voorbeelden van websites om een idee te geven wat ik zocht...

Douglas Dittmann