Fasen van een Website Design

De Analyse Fase
De voorafgaande fase van de ontwikkeling van websites is om de eis van de website weten. Je eerste vraag is waarom de website is noodzakelijk? En je moet eerst worden gedacht antwoord dus je bent al aan het voorbereiden, zelfs alvorens te denken van verder te gaan. Het antwoord van deze vraag is heel belangrijk omdat websites gaan om hele bedrijven showcase. Een voorafgaande nadruk moet analyseren op waarom uw handel heeft een website en het antwoord kan zijn om de zaken te keuren, de omzet te verhogen, bevorderen een betere klanten service, informatie of verkopen van een product. Als het doel is het maken website als onderdeel van het systeem hoe deze web enabled systeem het bestaande systeem of zakelijke ondersteunen, moeten alle vragen worden gebaseerd op de analyse. Het analyseren van eisen zal u leiden tot duidelijke business perspectief en de behoeften van eindgebruikers te maken. Maak vlekkeloze kwalificatie over uw doelgroep en voor te bereiden zodanig functionaliteiten die de gebruiker zal willen en comfortabel in gebruik. Blijf weg van aanname over u weet wat een klant wil.

De Specificatie Fase
Met elke puzzel we werkelijk een plaatje op de doos moet weten wat de laatste ding eruit zal zien, dat zijn we samen zetten. Een gedetailleerde planning is een aanpak voor het krijgen van gedetailleerde strategie van de website en een document dat definieert wat is afgesproken zal worden gebouwd. Nadruk moet liggen op het menu en submenu hiërarchie, de locatie en de structuur van de inhoud en de koppeling regeling tussen alle pagina’s. Tijdens deze fase, besluit ontwerper welke technologieën moeten worden toegepast. Elementen zoals interactieve formulieren, e-commerce, flash, enz. worden besproken here.These dingen zijn essentieel om opgelost te worden in de eerste fase. Team van ontwerper krijgt duidelijke informatie over wat moet worden gepresenteerd en de ontwikkelaar richt zich op functionaliteit.

Ontwerp-en Ontwikkelings Fase
Na het verzamelen van informatie tot op dit punt, is het tijd om de look te bepalen en feel van de website. Op basis van de wireframes gemaakt tijdens de laatste fase, ontwerpers werken aan zeer onnavolgbare interfaces die niet alleen overeen branding van klanten te creëren, maar zijn ook effectief in het bereiken van hun doelstellingen, zoals het verhogen van inkomsten etc. Ontwerpers moeten kijken naar websites van niet alleen een ontwerp / ontwikkelingsperspectief, maar moet ervoor zorgen dat de uiteindelijke website zal overeenkomen met de behoeften en smaak van de klant. De focus ligt op rijke gebruikerservaring en Bruikbaarheid beide.

En zodra website ontwerp neemt laatste plaats, de volgende staat is web applicatie ontwikkeling. De ontwikkelingsfase is de plaats waar het web ¬ site voor het eerst begint echt vorm te krijgen. De developer team verzorgt alle grafische elementen gemaakt van design team en imbeds ze naar een echte functionele site te maken. In deze fase pagina’s worden aangemaakt, effecten zijn ingebouwd, worden beelden geproduceerd, zijn gateway scripts geschreven en eventuele andere vereisten programmering worden geproduceerd. Het ontwikkelen van een website is alles over het hebben van veel technische kennis en programmering. Content is ook verankerd voor de website in deze fase. Een professionele content schrijver of klant zelf kan de inhoud voor de website te schrijven.

Testen En Levering Fase
Deze fase betrokken Testen en levering van de site. Webontwerp en-ontwikkeling experts controleer alle afbeeldingen, video’s, visuele effecten, koppelingen, en volledige functionaliteit van formulieren of andere scripts. Team ervoor zorgen dat de site is geoptimaliseerd om goed te worden bekeken in de meest recente browserversies.
Zodra alles is ok team van professionals het uploaden van de website op de server via FTP of een andere technologie. Deze fase is de officiële lancering van de website, zoals het nu zichtbaar voor het publiek

Regelmatig Onderhoud
Een website wordt nooit voltooid omdat het altijd heeft onderhoud nodig en moet worden geactualiseerd op basis van nieuwe technologieën en informatie. Web design en development team moet altijd de website na bepaalde tijd te verzekeren of het werkt of niet
Al met al, moet uw website ontwerpen bedrijf werkt nauw samen met klanten op een zeer vergelijkbaar proces om deze. Een goede werkrelatie met klanten, met inbegrip van een open lijn van communicatie, is het belangrijk om voor een succesvolle website die u zullen helpen klanten om hun bedrijf en de hoge CSAT groeien.