Hallo België! Het is ons team Medaillon!

Medallion, een snel groeiende web design bedrijf in België heeft onlangs haar deuren geopend om een breed scala aan creatieve en technische oplossingen, waaronder Website ontwerp en ontwikkeling, e-commerce oplossingen, mobiele applicaties, mobiele websites, Online Strategy, Consulting en Online Marketing bieden.

Onze toegewijde en getalenteerde team van ontwerpers, ontwikkelaars, gebruikers-ervaringsdeskundigen, tactici, schrijvers, en projectmanagers zijn gepassioneerd over het niveau van service en kwaliteit van het werk dat ze aanbieden. Dit resulteert in een goed uitgevoerde websites, effectieve marketingcampagnes, tevreden klanten, en steeds blijvende relaties.

Wij bieden onze klanten is het soort partnerschap, zouden we graag beleven met jou. Wij heten u welkom … we zijn blij met uw spannende projecten en zijn blij met uw relatie. Herinneren als een team … we winnen.

Onze blog vindt u actuele zakelijke informatie, actuele onderwerpen over onze digitale wereld, en andere onderwerpen van belang te brengen. Wij stellen uw opmerkingen en suggesties over een van onze berichten, laat het ons weten uw mening!